Hardver beszerzése

A Globesoft célja, hogy partnerei teljeskörű szolgáltatásban részesüljenek. Minden esetben segítünk a felmerült igényeknek megfelelő termék kiválasztásában, beszerzésében és üzembe helyezésében.
Rendszermérnökeink szakértelme garantálja a célnak megfelelő termékek kiválasztását.
A beszerzésnél különös figyelmet fordítunk arra, hogy csak világszerte elismert gyártókat, és azok minősített termékeit ajánljuk, annak érdekében, hogy partnereink mindig kiváló minőségű, megbízható és biztonságos termékeket kapjanak.
Meggyőződésünk, hogy a sikeres és költségkímélő üzemeltetés egyik alapkövetelménye, hogy minőségi termékeket ajánljunk és forgalmazzunk. Kínálatunk a legegyszerűbb kiegészítő eszközöktől a többprocesszoros szerverekig terjed.

Szoftver beszerzése

Cégünk többek közt a Microsoft, Symantec, Panda, Veeam és Adobe termékek teljes palettáját kínálja ügyfelei számára, a legegyszerűbb változatoktól a nagyvállalati licensz konstrukciókig. Partner által igényelt bármely szoftvertermék beszerzését rövid határidővel vállaljuk.
Maximális diszkréció mellett elvégezzük a szoftver legalizálást. Szükség esetén szoftverleltárt készítünk, azt karbantartjuk igény esetén a lejárt licenszeket automatikusan megújítjuk.