Alapvetően öt területen szolgáljuk ki ügyfeleinket: rendszerüzemeltetés, egyedi szoftverkészítés, webhosting, értékesítés, professzionális spamszűrés, ezek közül fő profilunk a rendszerüzemeltetés.

1. Rendszerüzemeltetés

Informatikai rendszerek üzemeletetésénél három célt kell megvalósítani: megbízhatóság, biztonság, költséghatékonyság.
Egy informatikai rendszer akkor megbízható, ha rendeltetésszerűen, minimális állásidővel működik. Az üzemeltetési feladatok rendszeres elvégzésével garantáltan megbízható IT hátteret kapunk, kiszámítható, tervezhető költségekkel.

Annak érdekében, hogy adatainkat teljes biztonságban tudjuk, cégre szabott biztonsági tervet kell készíteni, mely magában foglalja a felhasználók és jogaitól kezdve a vírusvédelemig bezárólag minden olyan intézkedést és beállítást, amelyeket adatainkat hatékonyan megvédhetjük.

Gyakran a legkifinomultabb biztonsági intézkedésekkel sem zárhatjuk ki az informatikai szolgáltatások véletlenszerű vagy szándékosan okozott kiesését. Ezekre az eseményekre is fel kell készülni, erre szolgál a részletes biztonsági terv, melynek tartalmaznia kell azokat a lépéseket, melyekkel az adatvesztés minimálisra vagy akár nullára csökkenthető.
Az Önök igényeinek felmérése után – mindvégig szem előtt tartva a hármas célt – több megoldási lehetőséget kínálunk, és a választáshoz is segítséget nyújtunk, hiszen mi már ismerjük azok előnyeit-hátrányait.

Cégük igényeinek és szükségleteinek megfelelően: megtervezzük, beszerezzük, kivitelezzük, karbantartjuk javítjuk, fejlesztjük egyedi informatikai hálózatukat, rendszereiket.

Ha nem tudja, hol is kezdjen hozzá, vagy nem tudja előre, hogy mire lesz szüksége, díjtalan tanácsadással állunk rendelkezésére.

2. Egyedi szoftverek
Minden cég egyedi, ezért kizárólag egyedi vállalat- és termelésirányítási rendszerek készítésével foglalkozunk.
Az egyedi vállalati szoftverek elkészítésekor számunkra nem csak az Önök igényei, de a használható végeredmény is fontos. Minden alkalommal felmérjük a cég szükségleteit is, pontos diagnózist készítünk a szoftver használati területeiről és felhasználási módjairól, hogy minden szempontból használható rendszert kapjanak kézhez, amely segíti az üzlet hatékonyabb működését, hogy ezzel Önök nagyobb profitra és elégedett ügyfelekre tehessenek szert.

Vállalati szoftverek, melyek fejlesztésében több évnyi tapasztalattal rendelkezünk

  • vállalatirányítási rendszerek
  • termelésirányítási rendszerek
  • e-kereskedelmi szoftverek
  • adatfeldolgozó rendszerek

Minden általunk fejlesztett alkalmazást a teljes dokumentációval adjuk át, munkatársainak betanítjuk a használatot, és nyomonkövetjük a működését. Szükség esetén karbantartjuk, továbbfejlesztjük.

3. Webhosting
Ha Ön szerint a hosting többet jelent, mint csupán a tárhely szolgáltatását, és az e-mail címek kiosztását, akkor jó helyen jár!
Ügyfeleink részére prémium kategóriás hosting szolgáltatásokat kínálunk.
Bármilyen speciális hosting feladatot megoldunk, és 0-24 óráig elérhetőek vagyunk ügyfeink számára.

4. Hardware és szoftver értékesítés
A Globesoft célja, hogy partnerei teljeskörű szolgáltatásban részesüljenek. Minden esetben segítünk a felmerült igényeknek megfelelő termék kiválasztásában, beszerzésében és üzembe helyezésében.
Rendszermérnökeink szakértelme garantálja a célnak megfelelő termékek kiválasztását.
A beszerzésnél különös figyelmet fordítunk arra, hogy csak világszerte elismert gyártókat, és azok minősített termékeit ajánljuk, annak érdekében, hogy partnereink mindig kiváló minőségű, megbízható és biztonságos termékeket kapjanak.
Meggyőződésünk, hogy a sikeres és költségkímélő üzemeltetés egyik alapkövetelménye, hogy minőségi termékeket ajánljunk és forgalmazzunk. Kínálatunk a legegyszerűbb kiegészítő eszközöktől a többprocesszoros szerverekig terjed.

Cégünk többek közt a Microsoft, Symantec, Panda, Veeam és Adobe termékek teljes palettáját kínálja ügyfelei számára, a legegyszerűbb változatoktól a nagyvállalati licensz konstrukciókig. Partner által igényelt bármely szoftvertermék beszerzését rövid határidővel vállaljuk.
Maximális diszkréció mellett elvégezzük a szoftver legalizálást. Szükség esetén szoftverleltárt készítünk, azt karbantartjuk igény esetén a lejárt licenszeket automatikusan megújítjuk.

5. Spamszűrés

A legújabb statisztikák szerint a világon elküldött összes elektronikus levél 90-92%-a spam. Mit gondolsz, nálunk mekkora ez az arány? A Magyarországon elküldött e-mailek 95%-a levélszemét. A Spamresister egy olyan speciális spam- és vírusszűrő rendszer, amely az e-mailben érkező kéretlen leveleket 99,9%-ban, a vírusokat pedig 100%-ban kiszűri, és ezzel jelentős technikai és emberi erőforrást szabadít fel.

6. Adatközpont tervezése

Feltöltés alatt…